Qui som?


LES MEMBRES DEL GRUP 

Les creadores del blog som quatre estudiants que estem realitzant el treball de curs de l’assignatura “Programes Multimèdia Infantils i Juvenils” de la Menció en TIC impartida pel professor David Codina durant el curs 2013 – 2014. 

Dues de les integrants estem cursant el 3r any del Grau d’Estudis de Mestre d’Educació Primària i, les dues restants, del Grau d’Estudis de Mestre d’Educació Infantil a la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona.

A continuació podeu veure el perfil complet de cadascuna de les integrants:

Sóc la Claudia Corvillo Almansa, una noia de 20 anys que visc a Salt, i estic cursant el 3r any del Grau d’Estudis de Mestre d’Educació Primària a la Universitat de Girona. 

Sóc la Sandra Coto Bernal, una noia de 21 anys que visc a Breda, i estic cursant el 3r any del Grau d’Estudis de Mestre d’Educació Infantil a la Universitat de Girona. 

Sóc la Sílvia Ferrer Bassa, una noia de 20 anys que visc a Riells i Viabrea, i estic cursant el 3r any del Grau d’Estudis de Mestre d’Educació Primària a la Universitat de Girona. 

Sóc la Ana Pons Coll, una noia de 20 anys d’Alaior (Menorca), tot i que durant el curs visc a Girona ja que estic cursant el 3r any del Grau d’Estudis de Mestre d’Educació Infantil a la Universitat de Girona.

3 comentaris:

 1. Felicitats , heu creat un blog molt bo . És un excel-lent recull per a treballar l'educació emocional.
  Moltes gràcies

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies per comentar, seguirem treballant i afegint noves entrades. Esperem que us agradi!!!!

   Elimina
 2. Bona tarda companyes, som la Judit i la Natalia, després de mirar el vostre bloc creiem que és molt adequada la seva estètica i interfície, així com la informació corresponent. Molt bona feina!

  ResponElimina